חללי עבודה משותפים: רעיונות לעיצוב פנים

סוגים אלה של חללי עבודה הופיעו לראשונה באירופה בשנות התשעים ומתפשטים כיום בכל רחבי העולם
סוגים אלה של חללי עבודה הופיעו לראשונה באירופה בשנות התשעים ומתפשטים כיום בכל רחבי העולם.
חללי משרדים משותפים הופכים פופולריים יותר ויותר ברחבי העולם. חשוב לדעת מה הם צריכים, ואיך להפיק מהם את המרב.

חללי עבודה משותפים הופכים פופולריים יותר ויותר בקרב יזמים צעירים. הם הדרך המושלמת לשמור על קשר עם אנשים אחרים שנמצאים במצב דומה, ולחסוך כסף בו זמנית.

סוגים אלה של חללי עבודה הופיעו לראשונה באירופה בשנות התשעים ומתפשטים כיום בכל רחבי העולם. במאמר זה נסביר כיצד לעצב את חלל העבודה המשותף המושלם צעד אחר צעד.

חלקו את מרחב העבודה המשותף שלכם לאזורים שונים

הדבר הראשון שאתה צריך להחליט בבואך לעצב חלל עבודה משותף הוא האזורים השונים שאתה צריך. חשוב לחלק את החלל לפי הצרכים של כל האנשים השונים שעובדים בו, ולפי התחום בו הם עוסקים. לאחר מכן, נסביר את כל הבחירות הבסיסיות שתצטרכו לעשות בכל הנוגע לעיצוב חלל העבודה המשותף שלכם.

  • סביבת עבודה: הלב של כל משרד משותף הוא סביבת העבודה. אזור זה אמור לתפוס את רוב המקום. אתה גם צריך לזכור שעובדים צריכים מידה מסוימת של פרטיות כדי להיות מסוגלים לעבוד, תוך שמירה על קשר עם האנשים האחרים בחדר. בחלק הבא, נספר לכם כיצד להשיג את הפריסה המתאימה למשרד שלכם.
  • חדרי ישיבות: בדרך כלל, חדרי ישיבות יכולים לשמש כל מי שעובד במשרד העבודה המשותף. זה צריך להיות חלל גדול, עם שולחן וכיסאות גדולים כדי שאנשים יוכלו לקיים פגישות בנוחות. בנוסף, זה עשוי להיות שימושי להוסיף אלמנטים אחרים, כגון מקרן, או אפילו מקרר קטן.
  • חדר הפסקה: זהו גם אזור משותף לכל מי שעובד במשרד. זה נועד לקחת הפסקות ולהפגת מתחים. זה צריך להיות מצויד במכונת קפה, משקאות וחטיפים. כדי לתת לעובדים מקום לשבת ולהירגע, אתה יכול גם לקבל כיסאות, שולחנות וספה.
  • חדר רחצה: חשוב שיהיה חדר רחצה גדול, עם שירותים לנכים. כיום, חיוני ליצור כדי ליצור חללים נגישים לכל אחד בבניין.

אתה יכול גם ליצור אזורים אחרים, כגון בית מלאכה, מחסן, חניון או מחסן. החללים שאתה צריך פשוט תלויים במה שעושים האנשים שעובדים שם.

פרטיות ותקשורת

אולי החלק הקשה ביותר בעיצוב משרד עבודה משותף הוא למצוא את האיזון בין פרטיות למגע עם אנשי המקצוע האחרים שעובדים שם. כל אחד צריך את החלל שלו לעבוד בו. כפי שכולם יודעים, אי אפשר לעבוד אם אין לך את חלל העבודה המתאים או אם יש יותר מדי רעש.

במאמר זה נסביר כיצד לעצב את חלל העבודה המשותף המושלם צעד אחר צעד
במאמר זה נסביר כיצד לעצב את חלל העבודה המשותף המושלם צעד אחר צעד.

מצד שני, חשוב להבין שאנשים צריכים גם להיות מסוגלים לתקשר עם אחרים כדי להקל על עבודתם ולהפוך את מציאת הפתרונות לבעיות למהיר יותר.

הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לחלק אנשים לחלקים שונים בהתאם לעבודתם. בנוסף, לכל עובד צריך להיות מפריד אטום משני צידי השולחן כדי להעניק לו פרטיות רבה יותר. עם זאת, חשוב שהחללים הללו לא יהיו סגורים, מכיוון שהדבר ייצור תחושת בידוד.

חשוב גם לזכור שאזורים משותפים מצוינים לקידום תקשורת בין עמיתים לעבודה. לדיונים ארוכים או אינטנסיביים יותר, אתה יכול ליצור חדרים שבהם אנשים יכולים להיפגש ולנהל שיחות לא רשמיות יותר מאלה שהיו לך בחדרי ישיבות.

תאורה וריהוט פרקטי

לפני כל דבר אחר, משרדי עבודה משותפים הם מקומות עבודה. אז הם צריכים להיות מעשיים ומוארים היטב. בכל חלל עבודה צריך להיות שולחנות גדולים וכיסאות משרדיים שבהם אנשים יכולים לעבוד בנוחות. חשוב שיהיו הרבה חלונות כדי שאנשים יוכלו לעבוד באור טבעי.

זה גם חיוני שיהיה מקום אחסון, כגון מדפים או ארונות תיוק. למרות שאנשים משתמשים בפחות ופחות נייר בימינו, עדיין יהיו מקרים שבהם הם צריכים להדפיס דברים ולתייק אותם כמו שצריך.

עכשיו כשאתה יודע את התכונות והמאפיינים העיקריים שאתה צריך שיהיו במשרד העבודה המשותף שלך, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להפעיל אותם. העצה שלנו היא לתכנן את שטח המשרד שלך בקפידה לפני שתתחיל.