4 דברים שקבלן שיפוצים לא יגיד לכם

אנחנו הולכים לספר לכם ארבעה דברים שקבלן שיפוצים לא יגיד לכם
כדי שלא תיתפסו, אנחנו הולכים לספר לכם ארבעה דברים שקבלן שיפוצים לא יגיד לכם.
אם שכרתם לאחרונה קבלן שיפוצים, הכל עשוי להיראות פשוט. צר לנו לבשר לך שבכל המשרות יש דברים שהחברה לא הזהירה אותך לגביהם. אל תפחדו, אבל חשוב לקחת את הדברים האלה בחשבון.

בכל שיפוץ קורה אותו דבר. בהתחלה הכל נראה פשוט. ואז, דברים יכולים להסתבך. כדי שלא תיתפסו, אנחנו הולכים לספר לכם ארבעה דברים שקבלן שיפוצים לא יגיד לכם.

זו הדרך הטובה ביותר להתכונן לשיפוץ שלך ולהתמודד חזיתית עם כל בעיה. אחרת, בסופו של דבר תהיו נואשים, עם בנייה בלתי נגמרת שהולכת ומתייקרת. בפוסט הזה נספר לכם את הדברים האלה. כמו כן, נסביר כיצד להימנע מהם כדי שתוכלו ליהנות מהבית המחודש שלכם בהקדם האפשרי.

בסופו של דבר, אתה יודע שאתה הולך לגמור בבית החלומות. ללא ספק, יהיה לך פרס גדול אחרי כל כאבי הראש שמגיעים עם שיפוץ.

1. הבנייה נמשכת זמן רב יותר ממה שמציינים מועדים

זה אחד הדברים הכי גדולים שקבלן שיפוצים לא יגיד לך. שיפוץ שרק הולך לקחת כמה ימים יכול בסופו של דבר להיות שבועות שבהם אתה כמעט לא יכול לגור בבית שלך. זה נפוץ שהיתרים וחומרים מגיעים באיחור. גם אירועים בלתי צפויים יכולים לצוץ. לדוגמה, לפעמים אנשים אחרים שעובדים על הפרויקט לא מתחילים לעבוד בזמן.

העצה שלנו היא לזכור שציר הזמן של הבנייה יהיה ארוך מהצפוי. במילים אחרות, אם הם אומרים שזה ייקח חמישה ימים, הכיני את עצמך שזה ייקח שבוע או שבועיים. כך תהיו מוכנים להתמודד ברוגע עם ציר הזמן המורחב. מצד שני, תמיד אפשר להתלונן בפני קבלן השיפוצים אם הבנייה נמשכת יותר מדי זמן.

2. קבלן השיפוצים יגדיל בסופו של דבר את האומדן

כל הבנייה מתחילה באותו אופן. אתה מבקש הערכה. אם אתה מסכים, הבנייה מתחילה. לפעמים אתה לא מבין שבדרך כלל תשלם הרבה יותר מההערכה. לעתים קרובות יש דברים שמישהו לא לקח בחשבון או נסיבות בלתי צפויות.

זה אחד הדברים הכי גדולים שקבלן שיפוצים לא יגיד לך
זה אחד הדברים הכי גדולים שקבלן שיפוצים לא יגיד לך.

לפעמים גם מחליטים להרחיב את השיפוץ בצורה כלשהי. לאחר שהתחלת והבית שלך כבר התהפך, אולי תרצה לשפץ חדרים אחרים, כמו חדר האמבטיה.

אולי כדאי גם להתקין בידוד חדש בבית. כתוצאה מכך, ההערכות יעלו מאוד.

הדבר הטוב ביותר לעשות הוא להיות ברור מההתחלה לגבי מה אתה עושה כדי לעשות. אז כדאי גם להדפיס את התקציב ולחתום על ידיכם וגם על ידי קבלן השיפוצים. כך הקבלן לא יכול להגדיל את התקציב אחר כך.

אתה גם צריך לזכור שיש דרכים להוזיל את העלויות של שיפוץ דיור. אם אתה משתמש בכמה מהשיטות הללו, תוכל להימנע מבעיה מסוג זה.

3. נסיבות בלתי צפויות

תכננו לנסיבות בלתי צפויות כי סביר להניח שהן יקרו. ייתכן שיש אישור חסר, חומרים מושהים או תאונה כלשהי. מה שזה לא יהיה, כמעט תמיד יש נסיבות בלתי צפויות במוקדם או במאוחר. כתוצאה מכך, הקבלנים דוחקים את המועד אחורה והתקציב עולה.

הדרך הטובה ביותר למנוע בעיות בלתי צפויות היא לערוך מחקר מעמיק לפני תחילת עבודה כלשהי. אולי כדאי להתחיל את השיפוץ בהקדם האפשרי, אבל אנחנו לא ממליצים למהר. כדאי לעשות ניתוח כדי למזער אירועים בלתי צפויים ולקצר את המועד.

אתה צריך לדעת את החומרים שאתה עובד איתם ואת הסטטוס של כל ההזמנות. זה חיוני כדי למנוע אירועים בלתי צפויים. מצד שני, הרעיון הטוב ביותר הוא להתאזר בסבלנות ולנסות לפתור כל בעיה שצצה במהירות האפשרית.

4. חוסר תקשורת בין קבלנים שונים

לדוגמה, עבור שיפוץ מלא למטבח, יש מגוון אנשים מעורבים. תצטרך בנאים, נגרים, אינסטלטורים וחשמלאים. זה נפוץ שהם לא תמיד מסכימים, ויכוחים קורים, וכתוצאה מכך, זה יכול לעכב את העבודה. אם אחד מאנשי המקצוע הללו לא עומד בתאריך היעד, אז זה משפיע גם על שאר העובדים.

פתרון טוב הוא להזמין חברת שיפוצים שמתקשרת עם כל בעלי המקצוע שאתם צריכים. כך אתה לא צריך להיות תלוי בשום צד שלישי וזה יצמצם כל נסיבות בלתי צפויות.